Pets

11 milijuna pregleda: Muškarac otišao na trčanje, kući se vratio s 9 štenaca

STUDENT sestrinstva, Antonio, odlučio se vratiti u formu, a kako bi to postigao, u svoju dnevnu rutinu uključio je jutarnje trčanje. No, jednog dana dočekalo ga je iznenađenje na stazi kojom trči svaki dan. Antonio je pronašao devet napuštenih štenaca, a cijeli susret odlučio je snimiti i objaviti na TikToku. Njegova snimka dosad je pregledana više od 11 milijuna puta.

Student je u intervjuu za Newsweek rekao da živi sam i ima vlastitu kuću, zbog čega je bez ikakvog razmišljanja odlučio pomoći napuštenim psićima. Pozvao je svog prijatelja i zajedno su uhvatili sve štence, koje su zatim ostavili u Antonijevom dvorištu.

Mladić je odmah krenuo u potragu za potencijalnim udomiteljima jer nije htio ostaviti štence u lokalnom azilu. Njegov trud se isplatio i u roku od 41 sata uspio je pronaći zauvijek dom svim štencima.

“Drago mi je što sam im tako brzo pronašao smještaj, ali nadam se da se ovo nikada više neće dogoditi”, izjavio je Antonio. “Nije mi bilo jasno tko bi imao srca pogledati te štence i onda ih samo tako ostaviti.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *